Nagwin_Nagios service not starting after reboot

3 posts / 0 new
Last post
Anonymous
Nagwin_Nagios service not starting after reboot

Hello, Last weekend I did a reboot on my server running NagWin and now my Nagwin_Nagios service won't start anymore. The server is Windows 2008 x64 (not R2) When I run "Check Nagios Configuration" I get the following results: Check Nagios Configuration Tue 02/28/2012 09:32 AM Nagios Core 3.2.3 Copyright (c) 2009-2010 Nagios Core Development Team and Community Contributors Copyright (c) 1999-2009 Ethan Galstad Last Modified: 10-03-2010 License: GPL Website: http://www.nagios.org Reading configuration data... Read main config file okay... Warning: Could not set effective UID=1001 Failed to drop privileges. Aborting. ***> One or more problems was encountered while processing the config files... Check your configuration file(s) to ensure that they contain valid directives and data defintions. If you are upgrading from a previous version of Nagios, you should be aware that some variables/definitions may have been removed or modified in this version. Make sure to read the HTML documentation regarding the config files, as well as the 'Whats New' section to find out what has changed. I hope you can help me with this. Kindly regards, Patrick

ploman74
Can anyone please help me

Can anyone please help me with this???

itefix
Offline
Last seen: 8 hours 3 min ago
Joined: 01.05.2008 - 21:33
Can you check if the file

Can you check if the file etc/group exists ? If not, run bin/bash to open a bash session and run the following command:

 

mkgroup > etc/group

 

If that file already exists, publsih contents of etc/passwd and etc/group